Fejléc átugrása
 

Üzemmód váltása

A megfelelő gombok megnyomásával válthat a másoló, szkenner és fax módok között. Ilyenkor a megnyomott gomb világít. A vezérlőpulton megjelenik a kiválasztott mód kezdőképernyője.

A kezelőpanel ismertetése

A funkciók prioritása

A készülék újraindításakor a [Rsz. aut. alaph.időz.] segítségével vagy a készülék ki-, majd bekapcsolásakor visszaáll és az eredeti beállítások lépnek érvénybe. A [Funkcióprioritás] segítségével az [Általános beáll.]-ban a [Rendszerbeáll.] alatt megadhatja a készülék kezdő beállításait. A készülék bekapcsolásakor alapértelmezettként a másolási képernyő jelenik meg.

Megjegyzés

  • A kezdő beállítás közben nem válthat a módok között.

  • Egy funkció végrehajtásához a vezérlőpult segítségével előbb nyomja meg a funkciógombot a képernyő átváltásához a megfelelő funkció képernyőjére.

  • Ha megnyomja a [Program] gombot, megjelenik a választásnak megfelelő beprogramozott elem. A gyakran használt funkciók társításával a [Program] gombhoz, ezen gombok megnyomásával hozzáférhet ezekhez a funkciókhoz.

  • Ha nyomtatási hiba fordul elő, miközben nem a [Nyomtató] funkciógomb világít, nyomja meg a [Nyomtató] gombot a hibaüzenet megtekintéséhez.