Fejléc átugrása
 

A készülék használata szkennerként

Két fajta szkennelési mód létezik: szkennelés számítógépről (TWAIN szkennelés), valamint szkennelés a vezérlőpanel segítségével.

Szkennelés számítógépről

A TWAIN szkennelés lehetővé teszi a készülék vezérlését számítógépről, valamint az eredetik szkennelését közvetlenül a számítógépre.

A TWAIN szkennelés TWAIN-kompatibilis alkalmazások használatával lehetséges, mint például a Presto! PageManager.

A TWAIN szkennelés USB csatlakozással és hálózati kapcsolattal egyaránt lehetséges.

Szkennelés a vezérlőpanel segítségével

A szkennelés a kezelőpanel használatával lehetővé teszi a szkennelt fájlok küldését e-mailben (Szkennelés e-mailbe), FTP-szerverre (Szkennelés FTP-re), a hálózatban lévő számítógép megosztott mappájába (Szkennelés mappába) vagy USB memóriára (Szkennelés USB-re).

A Szkennelés e-mailbe, Szkennelés FTP-re és Szkennelés mappába funkcióhoz hálózati kapcsolat szükséges. Nem szükséges a hálózati kapcsolat a Szkennelés USB-re funkciónál; a szkennelt fájlokat közvetlenül a készülék elülső részébe behelyezett USB flash meghajtóra küldheti.

Megjegyzés

  • A készülék támogatja a WIA szkennelést, amely az eredetik számítógépről történő szkennelésének egy további módja. A WIA szkennelés akkor lehetséges, ha számítógépe Windows operációs rendszeren fut és WIA-kompatibilis alkalmazást használ. További részletekért nézze meg az alkalmazás kézikönyvét.