Ohje

Kopiointi ohisyöttötasolta

Ohisyöttötasolta voidaan kopioida myös muille kuin vakiopapereille.

Käytä ohisyöttötasoa, kun kopioit kalvoille, tarroille, kuultopaperille tai paperille, jota ei voi asettaa paperikasettiin.

Tärkeää

• Ohisyöttötasolta voidaan syöttää paperia, jonka vaakapituus on 64,0 väliviiva 216,0 mm (2,52 väliviiva 8,50 tuumaa) ja pystypituus 140,0 väliviiva 900,0 mm (5,52 väliviiva 35,43 tuumaa). Mikäli käytät tyypin 3 laitetta kopioidaksesi paperille, jonka vaakasuora pituus on 64,0 väliviiva 70,0 mm (2,52 väliviiva 2,76 tuumaa), luovutettu paperi ei ole välttämättä suorassa.

• Kaksipuoleisessa tulostuksessa käytettävä koko on 98,0 väliviiva 216,0 mm (3,86 väliviiva 8,50 tuumaa) vaakasuoraan ja 160,0 väliviiva 356,0 mm (6,30 väliviiva 14,01 tuumaa) pystysuoraan.

• Ohisyöttötason oletuspaperikoot ovat:

• Alueen A kuvake(pääasiassa Eurooppa ja Aasia)

A4 Pystytulostus

• Kun lisäät ohisyöttötasolle paperia, jonka koko eroaa ylhäällä esitetyistä, muista määrittää oikea paperikoko.

• Jos halutaan käyttää paperia, jota ei näy Paperityyppi-näytöllä tai jonka paino on väliltä 91 g/m2 (24 lb Bond) ja 105 g/m2 (28 lb Bond), paperityyppi on määritettävä Käyttäjän työkalujen kasetin paperiasetuksessa. Lisätietoja kasetin paperiasetuksista, katso Verkko- ja järjestelmäasetukset -opas.

• Älä avaa tai sulje ohisyöttötasoa kopioinnin aikana.

• Älä käytä kopiokalvoja värikopiointiin.

• Suurin ohisyöttötasolle asetettava arkkimäärä riippuu paperityypistä. Lisää vain sen verran paperia kuin ohisyöttötason paperiohjaimien väliin mahtuu. Ohisyöttötason ylikuormittaminen saattaa aiheuttaa paperitukoksen ja vinoja tulosteita.

[Ohisyöttötason käyttö]

Saat kuvauksen ohisyöttötason käyttämisestä painamalla [Ohisyöttötason käyttö].

Laitteen näyttö

1Avaa ohisyöttötaso.

Kuva ohisyöttötasosta

2Aseta paperi kuvapuoli ylöspäin, kunnes kuuluu äänimerkki, ja aseta sitten paperiohjaimet paperikoon mukaan.

Ohisyöttötaso () on valittuna näytöllä.

Laitteen näyttö

Jos ohjaimia ei ole asetettu kopiopaperia vasten, sivu voi kopioitua vinoon tai paperi tukkeutua.

Numeroitu kuva ohisyöttötasosta

1. Paperin ohjaimet

3Paina [Terävä].

4Valitse paperin tyyppi ja koko.

5Paina [OK].

6Aseta alkuperäiset ja paina [Aloita].

7Kun kopiointityö on valmis, poista asetukset painamalla [Tyhjennä valinnat].

Huom.

• Mikäli ohisyöttötasoa () ei ole valittuna näytöllä vaiheessa 2, valitse ja siirry sitten vaiheeseen 3.

• Jos näyttö ilmaisee, että ohisyöttötasolla ei ole paperia vaikka tasolla onkin paperia, poista paperi ja aseta se ohisyöttötasolle uudelleen.

• Seuraavat paperikoot ovat vakiokokoja:

• A4Pystytulostus, A5PystytulostusVaakatulostus, A6Pystytulostus, B5 JISPystytulostus, B6 JISPystytulostus, C5 Kirjek.Pystytulostus, C6 Kirjek.Pystytulostus, DL Kirjek.Pystytulostus, 81/2 × 14Pystytulostus, 81/2 × 13Pystytulostus, 81/2 × 11Pystytulostus, 81/4 × 13Pystytulostus, 8 × 13Pystytulostus, 71/4 × 101/2Pystytulostus, 51/2 × 81/2PystytulostusVaakatulostus, 41/8 × 91/2Pystytulostus, 37/8 × 71/2Pystytulostus, 16KPystytulostus

• Vedä paperituki ulos tukemaan paperikokoa A4 Pystytulostus, 81/2 × 11Pystytulostus tai suurempia.

• Leyhytä pinoa ennen sen asettamista syöttölaitteeseen, jotta laite ei syöttäisi useita arkkeja kerrallaan.

• Kun paneelin äänet eivät ole käytössä, merkkiääntä ei kuulu kun paperi asetetaan ohisyöttötasolle. Lisätietoja paneelin ääniasetuksesta, katso Verkko- ja järjestelmäasetukset -opas.

• Laitteen käyttöympäristöstä riippuen voit joskus kuulla kahisevaa ääntä paperista, kun se liikkuu laitteen sisällä. Ääni ei ole merkki toimintahäiriöstä.