Om ett papper fastnar inuti fixeringsenheten

Om ett papper fastnar inuti fixeringsenheten, gör så här för att ta bort det.

FÖRSIKTIGT

• Maskinens insida blir väldigt varm. Rör inte delar betecknade med "iconst1.082.gif" (anger het yta).

FÖRSIKTIGT

• Vissa av maskinens interna komponenter blir väldigt varma. Var därför försiktig när du tar bort felmatat papper. Annars kan det hända att du bränner dig.

Viktigt

• Eftersom temperaturen runt pappersguiden är hög, vänta tills den har svalnat innan du tittar efter papper som fastnat.

1Dra i öppningsspaken på frontluckan och sänk sedan försiktigt den främre luckan.

Bild av maskinen framifrån

2Sänk fixeringsenhetens spakar och dra ut det felmatade papperet försiktigt.

Bild av maskinens insida.

Dra papperet nedåt för att ta bort det. Dra det inte uppåt.

Bild av maskinens insida.

Om du inte kan hitta det papper som fastnat, sänk pappersguiden och leta där.

Bild av maskinens insida.

3Dra fixeringsenhetens spakar uppåt.

Bild av maskinens insida.

4Använd båda händerna när du försiktigt trycker upp frontluckan tills den stängs.

Bild av maskinen framifrån

Obs

• När du stänger frontluckan, tryck till ovansidan ordentligt. När luckan är stängd, kontrollera att felmeddelandet är borta.