Återställning av maskinens inställningar

Klicka på fliken [Återställ inställningar] på sidan med administratörsinställningar för att återställa maskinens inställningar.

Bild av webbläsarskärmen

Återställ inställningar

Post

Beskrivning

Återställ nätverksinst.

Markera om du vill återställa nätverksinställningarna till standardvärdena.

Återställ menyinställningar

Välj för att återställa inställningar som inte är relaterade till nätverket till sina standardvärden.

Rensa skanningsmottagare

Välj för att rensa skanningsmottagare.

Återställ inställningar för Tillgängliga funktioner

Markera för att rensa inställningar för användarbegränsning.

Rensa adressbok

Välj för att rensa faxmottagare och listan över specialavsändare.

Återställ IPsec-inställningar

Välj för att rensa IPsec-inställningar.

Obs

• [Återställ IPsec-inställningar] visas endast om ett lösenord har angetts i [Administratörslösenord].