Kongfigurera inställningarna för svartvit utskriftsprioritet

Klicka på fliken [Utskriftsprio: svartvitt] på sidan med systeminställningar för att konfigurera inställningarna för svartvit utskriftsprioritet.

Bild av webbläsarskärmen

Utskriftsprio: svartvitt

Post

Beskrivning

Utskriftsprio: svartvitt

Aktivera den här inställningen om du vill att förbrukningen av färgtoner ska hållas nere när sidor i svartvitt skrivs ut. Dessutom minskas förbrukningen av toner under uppvärmningstiden för underhåll.