Skärmen i skannerläge

Det här avsnittet innehåller information om skärmen i skannerläge

Som standard visas kopiatorskärmen på displayen när maskinen är påslagen. Om kopiator- eller faxskärmen visas på displayen, tryck på [Skanner] på kontrollpanelen för att växla till skannerskärmen.

Bild av skannertangent

Skärm i vänteläge.

Bild av användarpanelen (numrerade detaljer)

1. Aktuell status eller meddelanden

Visar aktuell status eller meddelanden.

2. Aktuella inställningar

Visar aktuellt skanningsläge och skannerinställningar.

• När “Ange mott.” visas:

Funktionerne Skanna till e-post, Skanna till FTP eller Skanna till mapp kan användas.

• När “Spara skndata på USB” visas:

Ett USB-minne ansluts till maskinen och funktionen Skanna till USB kan användas.

3. Valtangenter

Visar vilka funktioner du kan använda genom att trycka på motsvarande valtangenter.

Obs

• Maskinens standardläge vid start kan anges i inställningar för [Funktionsprioritet] under [Admin.verktyg ].