När PictBridge-utskrift inte fungerar

I det här avsnittet beskrivs möjliga orsaker till problem med PictBridge-utskrift, och hur du kan avhjälpa sådana problem.

Problem

Orsak

Lösning

PictBridge är inte tillgängligt.

Det är problem med USB-anslutningen eller PictBridge-inställningarna.

Så här kontrollerar du anslutningen och inställningarna:

1. Koppla loss USB-kabeln, och koppla därefter in den igen.

2. Kontrollera att PictBridge-inställningarna har aktiverats.

3. Koppla loss USB-kabeln och stäng sedan av maskinen. Slå på strömmen till maskinen. Anslut USB-kabeln igen när maskinen har startats.

Om två eller fler digitalkameror har anslutits identiferas bara den kamera som anslöts först.

Du har anslutit flera digitalkameror.

Anslut bara en digitalkamera.

Anslut inte flera kameror.

Utskriftsfunktionen har inaktiverats.

Det angivna antalet är fler än det maximala antal som kan skrivas ut åt gången.

Det maximala antalet utskrifter som kan anges på en gång är 999. Ange högst 999 och försök sedan igen.

Utskriftsfunktionen har inaktiverats.

Det finns inget papper av det angivna formatet.

Det finns inget papper av det angivna formatet.

Om du måste använda papper av ett annat format än det angivna fortsätter du att skriva ut även om pappret är felmatchat eller avbryter utskriftsjobbet. För mer information, se Om ett pappersmatchningsfel inträffar.

Utskriftsfunktionen har inaktiverats.

Det pappersformat som har konfigurerats för kassetten går inte att skriva ut på maskinen.

Välj ett pappersformat som går att skriva ut på maskinen.