Vad är PictBridge?

Med en USB-kabel kan du ansluta en PictBridge-kompatibel digitalkamera till maskinen. Sedan kan du skriva ut foton direkt från digitalkameran genom att använda kamerans knappar.

Obs

• Kontrollera att din digitalkamera är PictBridge-kompatibel.

• För en och samma utskriftstransaktion kan du överföra upp till 999 bilder från digitalkameran till skrivaren. Om du försöker överföra fler bilder skickas ett felmeddelande till kameran och utskriften slutförs inte.

• Eftersom utskriftsinställningarna görs i digitalkameran beror det på kameran vilka parametrar du kan ange. För mer information, se de handböcker som medföljde digitalkameran.

• Denna funktion är kompatibel med USB 2.0.