Begränsa maskinfunktioner efter användare

Du kan ställa in maskinen så att den kräver en användarkod när någon försöker använda vissa maskinfunktioner.

Viktigt

• Den här funktionen är endast tillgänglig på typ 2-modellen.

• När utskriftsjobb är begränsade, kan du bara autentisera genom PCL-skrivardrivrutinen. Utskrift från PostScript 3-skrivardrivrutinen är inte möjlig.

Följande funktioner kan ha begränsad användning:

För att aktivera denna inställning måste maskinen först konfigureras via Web Image Monitor.