Placera original på originalglaset

Originalglaset gör det möjligt att skanna och skicka dokument som inte kan matas in i den automatiska dokumentmataren.

Viktigt

• Lyft inte ADF-enheten med kraft. Om så sker kan ADF-enhetens lucka öppnas eller skadas.

1Lyft dokumentmatarenheten.

Var noga med att inte hålla i papperskassetten när du lyfter dokumentmataren eftersom kassetten då kan skadas.

2Placera originalet med texten ner mot originalglaset. Originalet ska placeras mot det bakre vänstra hörnet.

Illustration av originalglaset

3Sänk dokumentmataren.

Håll ner den automatiska dokumentmataren med handen om du använder tjockt, vikt eller inbundna original som gör att den automatiska dokumentmataren inte kan sänkas ner helt.