Üstbilgiyi atla
KılavuzlarİçindekilerÖncekiSonrakiYardım

Bir Son Kullanıcıyı Programlama

Önemli

  1. [Faks Özellikleri] öğesine basın.

  2. [Alım Ayarları] öğesine basın.

  3. [İletim] öğesine basınız.

  4. [Açık] tuşuna basın.

    İşlem paneli ekran çizimi

    Halihazırda programlanmış bir Son Alıcı varsa, bir alıcı adı gösterilir. Alıcıyı değiştirmek istediğiniz takdirde, [Alıcı] öğesine basın ve 5. adıma ilerleyin.

    İletimi iptal etmek için, [Kapalı] öğesine basınız ve 9. adıma ilerleyiniz.

  5. Hedef listesini kullanarak bir Son Alıcı belirleyin ve ardından [OK] öğesine basın.

    İşlem paneli ekran çizimi

    Faks numarası, İnternet Faks hedefi, e-posta adresi ve klasör hedefi arasında hedefi değiştirmek için iletim türü sekmesine basın.

    IP-Faks hedefi, faks hedef listesinde görüntülenir.

    Sistem Ayarları'nda Yönetici Araçları altındaki Adres Defteri Yönetimi öğesinde bir e-posta hedefi belirleyin. Bkz. Sistem Ayarları ve Ağ Referansı.

    Sistem Ayarları menüsünde Yönetici Araçları altındaki Adres Defteri Yönetimi öğesinde bir klasör hedefi belirleyin. Bkz. Sistem Ayarları ve Ağ Referansı.

    İletim için e-posta hedefi veya klasör hedefi belirlemişseniz, iletim için kullanılan dosya formatını belirleyebilirsiniz. Bkz. “Parametre Ayarları” (anahtar 21, bit 3).

    Hatalı giriş yaparsanız [OK] tuşuna basmadan önce [Sil] seçeneğine basın ve yeniden deneyin.

  6. [Güvenlik] öğesine basın.

    Güvenlik işlevini belirlemediğiniz takdirde, adım 9'ye geçiniz.

    S/MIME kimlik doğrulamasını kullanmak üzere güvenlik ayarlanır. Güvenlik ayarları hakkındaki ayrıntılar için, yöneticinize başvurun.

    İşlem paneli ekran çizimi

  7. Güvenlik işlevlerini seçin.

    İletim için dokümanlara ilişkin şifrelemeyi belirlemek üzere, [Şifreleme] öğesine basın. Şifreleme işlevini kullanmak için, adresin Adres Defteri'nde kayıtlı olması ve şifreleme seçeneğinin etkin olması gerekir. Şifreleme hakkındaki ayrıntılar için, yöneticinize danışın.

    İletim için dokümanlara yönelik bir imza eklemek üzere, [İmza] öğesine basın. İmza hakkındaki ayrıntılar için, yöneticinize danışın.

    İşlem paneli ekran çizimi

  8. [OK] öğesine basın.

  9. [OK] öğesine basın.

  10. [Kullanıcı Araçları/Sayacı] tuşuna basın.

Not

Referans