Faks Başlığı açık olarak ayarlandığında, saklanan ad alıcının sayfasında yazdırılır.
Bazı durumlarda, karşı tarafın orijinalinizin işaretlenmemiş bir kopyasını almasını isteyebilirsiniz. Bunun için Faks Başlığı seçeneğini kapatın.
İki Faks Başlığını saklayabilirsiniz; "İlk Ad" ve "İkinci Ad".
Örneğin, birinde departmanınızın adını ve diğerinde şirketinizin adını saklarsanız; ilkini dahili fakslar gönderirken, ikincisini ise harici fakslar gönderirken kullanabilirsiniz.
Orijinali yerleştirip ihtiyaç duyduğunuz tarama ayarlarını seçin.
[İletim Modu] öğesine basın.

[Seçenek Ayarı] öğesini seçin.
[Faks Başlığı Yazdırma] öğesinin vurgulu olduğundan emin olun.

Faks Başlığı Yazdırma işlevini iptal etmek için [Faks Başlığı Yazdırma] öğesine basarak vurgulamayı kaldırın.
[OK] tuşuna iki defa basın.
Hedefi belirleyip [Başlat] tuşuna basın.
![]()
Faks Özellikleri menüsündeki Faks Bilgisi Programla işlevini kullanarak faks başlığı isimlerini programlayabilirsiniz. Programlama yöntemi hakkında ayrıntılar için, bkz., "Faks Bilgisinin Kaydedilmesi".
Faks Özellikleri menüsündeki ilgili Kullanıcı Parametrelerini (anahtar 18, bit 3, 2, 1, 0) değiştirerek, tarihleri, faks başlığı isimlerini, dosya sayılarını veya sayfa sayılarını yazdırıp yazdırmayacağınızı seçebilirsiniz. Bkz. "Parametre Ayarları".
Alıcıyı belirtmek için rakam tuşlarını kullanmışsanız, ilk başlık adı alıcının kağıdına yazdırılır. İkinci başlık adını yazdırmak için servis temsilcinizle temasa geçin.
Bu işlev için Hızlı İşlem tuşlarından birini işlemlere programlayabilirsiniz. Hızlı Operasyon Tuşu'nun kullanılması 2, 3 ve 5. adımları atlamanıza olanak tanır. Hızlı Operasyon Tuşu hakkında ayrıntılar için, bkz.“Genel Ayarlar”.