Üstbilgiyi atla
 

Tarama İşlevi altında Dosya Saklamanın Ana Hatları

Bu bölümde tarama işlevi altında dosyaların saklanması işlemi açıklanmaktadır.

Önemli

  • Kayıtlı her bir dosya için bir parola belirtebilirsiniz. Parola korumalı olmayan dosyalar, aynı yerel alan ağındaki diğer kullanıcılar tarafından Web Image Monitor kullanılarak erişilebilir. Kayıtlı dosyaları, yetkisiz erişimden parola belirterek korumanız önerilir.

  • Makinede kayıtlı olan tarama dosyası bazı arıza durumlarında yitirilebilir. Önemli dosyalarınızı saklamak için sabit diski kullanmamanızı öneririz. Tedarikçi firma, dosyaların yitirilmesi nedeniyle oluşan herhangi bir zarardan sorumlu olmayacaktır.

Tarama işlevi numaralandırılmış çağrı resmi altında Dosya Saklama Resmi

  1. Bu Makine

    Tarama dosyalarını makinenin sabit diskinde saklayabilirsiniz. Saklanan dosyalar e-posta veya Klasöre Tara ile gönderilebilir.

  2. İstemci Bilgisayar

    Web Image Monitor işlevini kullanarak, makinede kayıtlı dosyaları görüntüleyebilir, indirebilir, gönderebilir veya silebilirsiniz. Web Image Monitor işlevine ilişkin ayrıntılar için, bkz. Web Image Monitor Yardım.

Not

  • Saklanan dosyalar belirli bir süre sonunda silinecektir. Sürenin belirlenmesine ilişkin ayrıntılar için, bkz., Sistem Ayarları ve Ağ Referansı.

  • Tarayıcı işlevi altında kayıtlı dosyalar makinenin kontrol panelinden yazdırılamaz. Dosyaları bir istemci bilgisayardan aldıktan sonra bu bilgisayarda yazdırın.

  • Ayrıca, bir dosyayı kaydedebilir ve eş zamanlı olarak gönderebilirsiniz. Ayrıntılar için bkz., Eşzamanlı Kayıt ve E-postayla Gönderme, ve Eşzamanlı Kayıt ve Klasöre Tara ile Gönderme.