Vynechat záhlaví
 

Displej síťového doručovacího skeneru

V této části je popsáno uspořádání displeje při použití síťového doručovacího skeneru.

Zobrazené položky funkcí slouží jako tlačítka pro výběr. Položku můžete zvolit nebo zadat jejím stisknutím. Když na panelu displeje zvolíte nebo zadáte položku, je zvýrazněna následovně Ilustrace displeje ovládacího panelu. Tlačítka, která zvolit nelze, vypadají následovně Ilustrace displeje ovládacího panelu.

Ilustrace ovládacího panelu zařízení s popisem.

  1. [Reg. č.]

    Stiskněte toto tlačítko pro zadání příjemce pomocí pětimístného registračního čísla.

  2. Ikona síťového doručovacího skeneru

    Ukazuje, že je zobrazen displej síťového doručovacího skeneru.

  3. [Man. vložení]

    Pro odeslání souboru přes e-mail prostřednictvím doručovacího serveru na příjemce nezaregistrovaného v seznamu příjemců v doručovacím serveru stiskněte toto tlačítko pro zobrazení virtuální klávesnice. Použijte ji k zadání e-mailové adresy. Podrobnosti o posílání souborů e-mailem přes doručovací server naleznete v manuálu k doručovacímu software ScanRouter.

  4. Pole cíle (příjemce)

    Zobrazí se vybraný příjemce. Je-li vybrán jeden nebo více příjemců, můžete se v seznamu pohybovat pomocí kláves [Šipka nahoru] nebo [Šipka dolů].

  5. Seznam příjemců

    Zobrazí se seznam příjemců registrovaných v doručovacím serveru. Nejsou-li zobrazeni všichni příjemci, posuňte seznam pomocí [Šipka nahoru] nebo [Šipka dolů].

    Skupinoví příjemci jsou označeni symbolem ((Ilustrace displeje ovládacího panelu).

  6. [Předmět] [Jméno odesíl.] [Oznámení příjmu]

    Zadejte předmět, odesílatele, a zda zapnout či vypnout Oznámení o doručení zprávy (Message Disposition Notification) pro přenášený soubor.