Vynechat záhlaví
 

Přehled ukládání souborů v rámci funkce skeneru

Tato část popisuje proces ukládání souborů v rámci funkce skeneru.

Důležité

  • Pro každý uložený soubor můžete zadat heslo. K souborům, které nejsou chráněny heslem, mohou přistupovat ostatní uživatelé ve stejné místní síti pomocí aplikace DeskTopBinder. Doporučujeme, abyste chránili uložené soubory před nepovoleným přístupem pomocí hesel.

  • Pokud dojde k některým chybám, mohou být naskenované soubory uložené v zařízení ztraceny. Pro ukládání důležitých souborů nedoporučujeme použití pevného disku. Dodavatel nebude odpovídat za žádné škody, které vzniknou ztrátou souborů. K dlouhodobému uchovávání souborů doporučujeme použít DeskTopBinder. Podrobné informace vám poskytne místní prodejce nebo se podívejte do dokumentace pro nástroj DeskTopBinder.

Ilustrace ukládání souborů pomocí funkce skeneru s popisem (očíslovaná)

  1. Toto zařízení

    Naskenované soubory lze ukládat na pevném disku zařízení. Uložené soubory mohou být odeslány e-mailem, skenovány do složky nebo odeslány síťovým doručovacím serverem.

  2. Klientský počítač

    Pomocí aplikace DeskTopBinder můžete přes síť prohlížet, kopírovat nebo mazat soubory uložené v zařízení. Pomocí aplikace Web Image Monitor můžete přes síť prohlížet, stahovat, odesílat nebo mazat soubory uložené v zařízení. Podrobnosti o aplikaci DeskTopBinder Lite naleznete v příručkách k DeskTopBinder Lite. Podrobnosti o aplikaci Web Image Monitor naleznete v nápovědě k aplikaci Web Image Monitor.

Upozornění

  • Aplikaci DeskTopBinder Lite si můžete stáhnout z webových stránek a nainstalovat ji na klientský počítač.

  • Uložené soubory se smažou po nastavené době. Podrobnosti o nastavení doby najdete v Referenční příručce pro síť a systémová nastavení.

  • Soubory uložené pomocí skeneru nemohou být vytištěny z ovládacího panelu zařízení. Soubory tiskněte z klientského počítače po jejich přijetí na počítač.

  • Soubor lze současně uložit i odeslat. Další podrobnosti naleznete v části "Současné uložení a odeslání e-mailem", "Současné uložení a odeslání pomocí funkce skenování do složky" a "Současné uložení a doručení".

  • Pokud je v zařízení nainstalovaná přihrádka na média, můžete uložit naskenované soubory na vyměnitelné paměťové zařízení. Podrobné informace naleznete v části "Základní postup pro ukládání skenovaných souborů na vyjímatelné paměťové zařízení"