Vynechat záhlaví
 

Ochranné známky

Adobe, Acrobat, Acrobat Reader, PostScript a Reader jsou buď registrované ochranné známky nebo ochranné známky společnosti Adobe Systems Incorporated ve Spojených Státech a/nebo v jiných zemích.

Apple, Bonjour, Macintosh, Mac OS a TrueType jsou registrované ochranné známky společnosti Apple Inc registrované v USA a v dalších zemích.

Citrix, Citrix Presentation Server a Citrix XenApp jsou registrované ochranné známky nebo ochranné známky společnosti Citrix Systems, Inc.

Firefox je registrovaná ochranná známka nebo ochranná známka společnosti Mozilla Foundation v USA a dalších zemích.

IPS je ochranná známka nebo registrovaná ochranná známka společnosti Zoran Corporation anebo jejich poboček v USA a v dalších zemích.

JAWS® je registrovaná ochranná známka společnosti Freedom Scientific, Inc., St. Petersburg, Florida a/nebo v jiných zemích.

Linux® je registrovaná ochranná známka společnosti Linuse Torvaldse v USA a v dalších zemích.

Microsoft®, Windows®, Windows Server® a Windows Vista® jsou buď registrované ochranné známky nebo ochranné známky společnosti Microsoft Corporation v USA a v dalších zemích.

Monotype je registrovaná ochranná známka společnosti Monotype Imaging, Inc.

NetWare, IPX, IPX/SPX, NCP a NDS jsou buď registrované ochranné známky nebo ochranné známky společnosti Novell, Inc.

OpenLDAP je registrovaná ochranná známka OpenLDAP Foundation.

PCL® je registrovaná ochranná známka společnosti Hewlett-Packard Company.

UNIX je v USA a dalších zemích registrovaná ochranná známka, která je licencována výhradně prostřednictvím společnosti X/Open Company Limited.

Další zde uvedené produktové názvy slouží pouze pro identifikaci a mohou být ochrannými známkami příslušných společností. Zříkáme se jakýchkoliv práv na tyto známky.

Správné názvy operačních systémů Windows: