Vynechat záhlaví
 

Při používání síťového nástroje

Důležité

  • Pokud je zařízení nastaveno pro připojení k doručovacího serveru prostřednictvím směrovače telefonního připojení, směrovač při každém připojení k doručovacímu serveru vytočí číslo a připojí se. Na tuto službu se mohou uplatnit telefonní poplatky.

Pokud je zařízení připojeno k síti, sledujte při nastavování zařízení nebo změně nastavení následující položky:

Podrobnější informace najdete v návodu k použití a v nápovědě k doručovacímu softwaru ScanRouter a nástroji DeskTopBinder.

Pokud je směrovač telefonního připojení připojen v síťovém prostředí

Nastavení pro doručovací server, ke kterému je třeba se připojit, je třeba provést způsobem vhodným pro zařízení s doručovacím softwarem ScanRouter, Auto Document Link nebo DeskTopBinder. Pro nastavení připojených zařízení dále použíjte I/O nastavení nástroje pro správu doručovacího softwaru ScanRouter.

Pokud dojde ke změně síťového prostředí, proveďte potřebné změny pro doručovací server pomocí zařízení, utility správce klientských počítačů, Auto Document Link a DeskTopBinder. Správné údaje pro připojená zařízení lze nastavit pomocí I/O nastavení nástroje pro správu doručovacího softwaru ScanRouter.

Při připojení k počítači s vytáčeným připojením

  • Neinstalujte doručovací software ScanRouter do počítače s vytáčeným připojením.

  • Pokud na počítači s vytáčeným připojením používáte doručovací software ScanRouter, nástroj DeskTopBinder, funkci Auto Document Link nebo ovladač TWAIN, může se v závislosti na nastavení provést vytáčené připojení při připojení k doručovacímu serveru a dalšímu zařízení. Pokud je počítač nastaven na automatické připojení k internetu, potvrzovací dialogové okno se neobjeví a mohou vzniknout náklady za telefonní poplatky, aniž byste o nich věděli. Chcete-li zabránit zbytečným připojením, měl by se počítač nastavit tak, aby se před připojením zřízení vždy objevilo potvrzovací dialogové okno. Během používání výše uvedeného softwaru neprovádějte zbytečná připojení.