Vynechat záhlaví
 

Vypínání hlavního spínače

Tato část popisuje, jak zapnout a vypnout zařízení.

Důležité

  • Nevypínejte hlavní spínač, pokud indikátor provozního spínače svítí nebo bliká. Mohlo by dojít k poškození pevného disku nebo paměti.

  • Před vytažením zástrčky z elektrické sítě nezapomeňte vypnout hlavní spínač napájení. V opačném případě by mohlo dojít k poškození pevného disku nebo paměti.

  • Po vypnutí napájení zařízení počkejte před jeho opětovným zapnutím alespoň několik sekund. Pokud se zobrazí zpráva “Turn main Power Switch off”, vypněte napájení zařízení, počkejte tři sekundy nebo déle a poté napájení opět zapněte. Nikdy nezapínejte napájení ihned po jeho vypnutí.

1Indikátor provozního spínače nesmí svítit.

2Otevřete kryt vypínače a pak vypněte hlavní vypínač.

Indikátor napájení zhasne.

Upozornění

  • Když je vypínač síťového napájení vypnutý během používání funkce faxu, mohou být čekající fax a tiskové úlohy zrušeny a příchozí faxové dokumenty příchozí faxové dokumenty nemusí být přijaty. Pokud musíte z nějakého důvodu tento vypínač vypnout, ujistěte se, že je na obrazovce jako dostupná paměť zobrazeno 100% předtím, než vypnete vypínač síťového napájení nebo odpojíte napájecí šňůru. Faxové soubory v paměti budou vymazány během hodiny po vypnutí hlavního spínače nebo vytažení napájecího kabelu ze zásuvky.

  • Podrobnosti viz Odstraňování problémů.