Vynechat záhlaví
 

Když je zobrazen displej Ověření

V této části je vysvětlena funkce displeje Ověření.

Důležité

  • Požádejte správce uživatelů o Přihlašovací uživ. jméno, Přihlašovací heslo a Uživatelský kód. Pro získání detailů o ověření uživatele kontaktujte svého správce.

  • Uživatelský kód pro zadání v Ověření uživatelského kódu je číselná hodnota zaregistrovaná v Adresáři jako “Uživatelský kód”.

Pokud jsou aktivní položky Základní ověření, Ověření Windows, LDAP ověření nebo Ověření integračního serveru, zobrazí se na displeji displej ověření. Zařízení začne fungovat až po zadání vašeho přihlašovacího uživatelského jména a přihlašovacího hesla. Pokud je aktivní položka Autorizace uživatelského kódu, nemůžete zařízení používat, dokud nezadáte uživatelský kód.

Pokud zařízení můžete používat, pak jste přihlášení. Jakmile zařízení nemůžete používat, pak jste odhlášeni. Po přihlášení se k zařízení se po ukončení práce nezapomeňte odhlásit, abyste zabránili neoprávněnému použití.

Upozornění

  • Pokud ověření neproběhne úspěšně, objeví se zpráva“Ověření selhalo.”. Zkontrolujte, zda máte správné Přihlašovací uživ. jméno a Přihlašovací heslo.