Vynechat záhlaví
 

Umístění VAROVNÝCH a VÝSTRAŽNÝCH štítků u zařízení typu 1 a 2

Toto zařízení má štítky pro VAROVÁNÍ a VÝSTRAHU na místech, která jsou uvedena dále. Z důvodů bezpečnosti se řiďte pokyny a zacházejte s tiskárnou tak, jak je uvedeno.

Hlavní jednotka

Ilustrace hlavního zařízení s očíslovanými popisky.

1

Ilustrace štítku

Nedotýkejte se částí označených štítkem. Jednotka přemostění může být uvnitř velmi horká. Při odstraňování uvíznutého papíru je třeba dávat pozor.

2

Ilustrace štítku

Zahřívající se součásti. Nechte zažehlovací jednotku nějakou dobu vychladnout, dříve než začnete odstraňovat uvízlý papír.

3

Ilustrace štítku

Nedotýkejte se částí označených štítkem. Vnitřní část zařízení může být velmi zahřátá. Při odstraňování uvíznutého papíru je třeba dávat pozor.

Zásobník papíru

Ilustrace zásobníku papíru s číslovanými popisky

4

Ilustrace štítku

Vnitřní část zařízení může být velmi zahřátá. Nedotýkejte se částí, které jsou označeny štítkem. Jinak může dojít ke zranění.

Finišer brožur SR3000

Číslovaný popisek obrázku finišeru brožur SR5020

5

Ilustrace štítku

Při vyjímání nebo zasouvání sešívačky finišeru nebo při odstraňování uvíznutého papíru se rukama nedotýkejte zásobníku finišeru brožur. Jinak by se vám v něm mohly zachytit prsty. Nedotýkejte se zásobníku finišeru brožur během provozu. Jinak může dojít ke zranění.

6

Ilustrace štítku

Při vyjímání nebo zasouvání sešívačky finišeru nebo při odstraňování uvíznutého papíru se rukama nedotýkejte zásobníku finišeru brožur. Jinak by se vám v něm mohly zachytit prsty.

Finišer SR790

Číslovaný obrázek finišeru SR790

7

Ilustrace štítku

Při vyndávání nebo vkládání jednotky sešívání finišeru se nedotýkejte zásobníku finišeru brožur.