Vynechat záhlaví
 

Registrace cílů do adresáře

V této části je popsáno, jak zaregistrovat číslo faxu do Adresáře.

Do Adresáře můžete zaregistrovat faxová čísla, cíle pro IP-Fax, cíle pro Internet Fax, e-mailové cíle a cílové složky. Podrobnosti o tom, jak zaregistrovat cíle IP-Faxu, cíle Internet faxu, e-mailové cíle a cílové složky, najdete v Referenční příručce pro síť a systémová nastavení.

Obsah Adresáře můžete zazálohovat. Podrobnosti o tom, jak to provést, najdete v Referenční příručce pro síť a systémová nastavení.

Upozornění

  • Faxová čísla, cíle pro IP-Fax, cíle pro Internet Fax, cíle e-mailu a cílové složky z adresáře lze také registrovat do skupin.

  • Na uvodním displeji faxu stiskněte [Prog. cíl], aby se zobrazil displej pro registraci v Adresáři. Na tomto displeji můžete registrovat cíle (příjemce).

  • Pro registraci cílů (příjemců) stiskněte [Prog. cíl] po zadání příjemce(ů) Faxu, IP-faxu, Internet-faxu nebo e-mailu. Na tomto displeji nemůžete zadat cílové složky. Podrobnosti o registrování cílových složek najdete v Referenční příručce pro síť a systémová nastavení.

  • Pokud provedete změny obsahu Adresáře, zobrazí se na úvodním displeji faxu zpráva „Seznam příjemců / nastavení zařízení jsou aktualizovány“. Pro návrat na úvodní displej pro faxování stiskněte [Výstup].

  • Můžete registrovat příjemce (cíle) v Adresáři pomocí aplikace Web Image Monitor. Pro další podrobnosti o aplikaci Web Image Monitor viz Referenční příručka pro síť a systémová nastavení, nebo pro informace o Adresáři viz nápověda k aplikaci Web Image Monitor.