Vynechat záhlaví
 

Ověření na displeji

Tato funkce slouží k zobrazení výsledku vysílání.

1Stiskněte [Změnit vysíl. / Info].

Ilustrace displeje ovládacího panelu

2Vyberte [Stav vysílání souborů].

3Kontrola výsledků vysílání.

Ilustrace displeje ovládacího panelu

Výsledky vysílání se zobrazí v pořadí od posledního výsledku ve skupinách po devíti.

Po odeslání faxu se u "Cíl" zobrazí vlastní faxové číslo nebo hlavička faxu příjemce. Po odeslání Internet faxu nebo e-mailu se zobrazí e-mailová adresa nebo jméno naprogramované v seznamu příjemců. Při vysílání z počítače se zobrazí "-- LAN-Fax -->".

Příjemce se v závislosti na nastavení zabezpečení může zobrazit jako Hvězdička.

4Stiskněte dvakrát [Výstup].

Zobrazí se pohotovostní displej.

Upozornění

  • Zobrazí se výsledky vysílání pouze posledních komunikací. Informace o maximálním počtu komunikací, které lze na tomto zařízení ověřit, najdete v části "Maximální hodnoty".

  • Přijaté faxové dokumenty a jejich seznamy si můžete prohlížet pomocí aplikace Web Image Monitor na síťovém počítači. Podrobnosti najdete v nápovědě aplikace Web Image Monitor.

  • Jestliže je vysílání ukončeno v době, kdy používáte tuto funkci, jeho výsledek se nezobrazí. Pokud si chcete poslední výsledek prohlédnout, ukončete funkci Stav vysílání souborů a zkuste to znovu.

  • Operace této funkce můžete naprogramovat na některou z Kláves pro rychlé ovládání. Při použití této klávesy můžete vynechat krok 1. Podrobnosti o Klávese pro rychlé ovládání najdete v části „Obecná nastavení“.

  • Pokud odesíláte dokumenty z počítače na zařízení, zobrazí se "--LAN-Fax -->". Pokud chcete zkontrolovat, zda se dokumenty odeslaly příjemci, potvrďte stejné číslo souboru.

  • Ve sloupcích směrování/přeposílání šifrovaného e-mailu je zobrazen symbol šifrování.