Vynechat záhlaví
 

Doručování souborů přijatých faxem

Dokumenty přijaté zařízením lze prohlížet nebo stahovat do počítače pomocí síťového doručovacího softwaru (serveru) ScanRouter.

To je užitečná funkce, která umožňuje prohlížet a ukládat dokumenty v počítači, aniž by je bylo nutné tisknout.

Důležité

  • Jako doručovací server je požadován doručovací software ScanRouter*1.

  • Pokud si chcete prohlédnout nebo stáhnout dokumenty uložené ve schránce doručovacího serveru, musíte si nejprve z webových stránek dodavatele stáhnout aplikaci DeskTopBinder Lite a nainstalovat ji na svůj počítač. Informace o stažení aplikace DeskTopBinder Lite získáte u svého místního prodejce.

*1 Pro další podrobnosti ohledně pořízení doručovacího softwaru ScanRouter kontaktujte místního prodejce. Tuto funkci lze také využívat s GlobalScan NX (volitelný).

Pomocí doručovacího serveru můžete eliminovat úlohy vyvolávání a doručování dokumentů.

Funkce

Doručovací server poskytuje následující funkce:

  • Doručovací server použijte pro přidružení příchozích dokumentů (SUB kód, Vlastní jméno a Vlastní fax. číslo) k příjemcům, aby byly dokumenty doručovány zamýšleným příjemcům.

  • Můžete zvolit způsob doručení příchozích dokumentů: „Uložit ve schránce doručovacího serveru“, „Odeslat jako přílohu e-mailu“ nebo „Uložit v požadované složce na počítači“. Příchozí dokumenty bez položek SUB kód, Vlastní jméno nebo Vlastní fax. číslo se uloží do schránky doručovacího serveru. Můžete také nastavit, aby byly přijaté dokumenty uloženy do konkrétní schránky doručovacího serveru podle linky použité pro příjem.

  • Přijaté dokumenty uložené ve schránce doručovacího serveru můžete zkontrolovat nebo stáhnout pomocí aplikace DeskTopBinder.

Upozornění

  • Na doručovací server jsou přesměrovány i dokumenty přijaté v osobních schránkách.

  • Chcete-li odeslat přijaté dokumenty do počítače jako přílohu e-mailu, nainstalujte do počítače e-mailovou aplikaci kompatibilní s doručovacím softwarem ScanRouter.

  • Pro vytvoření sítě pomocí doručovacího serveru musíte v nabídce Systémová nast. nastavit Vysílání přijatých souborů faxu. Také musí být nakonfigurován doručovací server. Podrobnosti o Vysílání přijatých souborů faxu najdete v Referenční příručce pro síť a systémová nastavení.

  • Podrobnosti o doručovacím serveru (doručovací software ScanRouter) najdete v nápovědě nebo pokynech k doručovacímu softwaru ScanRouter.

  • Pro informace o aplikaci DeskTopBinder, viz manuál a nápověda k nástroji DeskTopBinder.