Vynechat záhlaví
 

Prohlížení přijatých faxových dokumentů pomocí webového prohlížeče

Zkontrolujte obsah přijatých dokumentů uložených v zařízení.

1Spusťte webový prohlížeč.

2Zadejte do okna adresy "http:// (adresa IPv4, adresa IPv6 nebo hostitelský název tohoto zařízení) /".

Zobrazí se hlavní stránka aplikace Web Image Monitor.

3V levém panelu klepněte na [Soubor přijatý faxem].

4Jestliže jste naprogramovali uživatelský kód pro uložený soubor příjmu, zadejte kód a poté stiskněte [OK].

Zobrazí se seznam přijatých faxových dokumentů.

Jestliže byl naprogramovaný uživatelský kód smazán pomocí funkce Správa adresáře v nabídce Systémová nast., zobrazí se zpráva upozorňující na nesprávně zadaný uživatelský kód. V takovém případě uživatelský kód přeprogramujte.

5Klepněte na ikonu Obrázek obrazovky webového prohlížeče požadovaného faxového dokumentu.

Při prohlížení seznamu faxových dokumentů můžete vybrat zobrazení miniatur, ikon nebo podrobné zobrazení. Klepněte na Obrázek obrazovky webového prohlížeče, Obrázek obrazovky webového prohlížeče nebo Obrázek obrazovky webového prohlížeče.

6Prohlédněte si obsah faxového dokumentu.

7Chcete-li stáhnout přijatý faxový dokument, klepněte na položku [PDF] nebo [Vícestránkový TIFF] a poté klepněte na [Stáhnout].

Zobrazí se okno s výzvou k potvrzení stahování.

Pokud vyberete [PDF], před klepnutím na [Stáhnout] proveďte potřebná "Nastavení zabezpečení souboru PDF". Spustí se aplikace Acrobat Reader a zobrazí se vybraný dokument.

8Zavřete webový prohlížeč.

Upozornění

  • Pokud nelze počítač připojit k aplikaci Web Image Monitor, informace najdete v Referenční příručce pro síť a systémová nastavení.

  • Chcete-li zvětšit obraz náhledu, klepněte na [Zvětšit obraz]. Zvětšení nelze provést bez nainstalované aplikace Acrobat Reader. Další informace najdete v nápovědě k nástroji Web Image Monitor.

  • Pokud chcete stáhnout data dokumentů ze seznamu přijatých faxových dokumentů, klepněte na [TIFF] nebo [PDF]. Podrobnosti o stahování najdete v nápovědě k aplikaci Web Image Monitor.

  • Způsob stahování se liší v závislosti na vybraném formátu. Další informace najdete v nápovědě k nástroji Web Image Monitor.