Vynechat záhlaví
 

Ověření výsledku vysílání pomocí e-mailu

Po dokončení komunikace v režimu LAN-Fax, přenáší tato funkce výsledky komunikace s počítačem prostřednictvím e-mailu.

Po dokončení operace [Odeslat] nebo [Odeslat a vytisknout] pomocí LAN-Faxu a úspěšném provedení komunikace se odešle e-mail s výsledkem vysílání.

Zpráva o výsledku e-mailem se odešle, jakmile je dokončen tisk nebo pokud se objeví chyba během komunikace mezi tímto zařízením a počítačem.

1Klepněte na záložku [Nastavení e-mailu].

2Zaškrtněte políčko [Upozornit] v možnosti [Výsl. přenosu e-mailu].

3Zadejte příjemce.

Pokud chcete zadat e-mailovou adresu přímo, klepněte na přepínač [Zadání příjemců] a poté zadejte e-mailovou adresu do pole [Zadání příjemců].

Pokud chcete zadat naprogramovanou adresu zařízení, klepněte na přepínač [Adresa zařízení] a poté zadejte registrační číslo tlačítka příjemce do pole [Adresa zařízení].

Pokud vyberete položku [Zadání příjemců], pole [Adresa zařízení] nebude dostupné a textové pole bude neaktivní.

4Klepněte na [Odeslat] nebo [Odeslat a vytisknout].

Upozornění

  • Výsledky vysílání můžete potvrdit pomocí funkce Výsledky vysílání e-mailu a Hlášení o výsledcích komunikace. V nabídce Funkce faxu v Uživatelských parametrech (přepínač 10, bit 6) můžete nastavit, zda-li chcete používat obě tyto možnosti zároveň. Viz „Nastavení parametrů“.

  • Pokud není konfigurace zařízení pro Internet-faxové vysílání úplná, anebo pokud “Aut. zadání jména odesílatele” je nastaveno na “Vyp.”, nebude doručeno potvrzení pro Výsledek přenosu e-mailu nebo Výsledek LAN-Faxu, a vytiskne se Hlášení výsl. vysíl. nebo Hlášení o výsledku LAN-Faxu. Viz Příručka pro síť a systémová nastavení pro nastavení Internet-fax, a dále viz “Hlášení o výsledku LAN-Faxu”.