Vynechat záhlaví
 

Informační schránky

Pro nastavení zařízení jako dokumentového serveru použijte funkci Informační schránka.

Naprogramujte dokument do Informační schránky, aby si jej mohli ostatní vyzvednout. Když druhá strana požádá o dokument, je zadaný SEP kód porovnán se SEP kódy naprogramovanými v Informační schránce. Pokud se kód shoduje s dokumentem uloženým v Informační schránce, dokument je automaticky druhé straně odeslán.

Ostatní účastníci mohou tyto dokumenty přijmout, kdykoli si je vyžádají.

Důležité

  • Pokud je hlavní spínač vypnutý přibližně jednu hodinu, všechny dokumenty uložené v informačních schránkách budou smazány. V takovém případě bude vytištěno hlášení o výpadku napájení, s jehož pomocí můžete zkontrolovat, které dokumenty byly smazány. Viz „Vypnutí hlavního napájení v případě výpadku napájení”, Odstraňování problémů.

  • Pokud chcete, aby uživatelé mohli získávat dokumenty naprogramované v položce Informační schránka, je třeba jim sdělit SEP kód přiřazený k příslušné informační schránce.

    Ilustrace informační schránky

Upozornění

  • Podrobnosti o ukládání dokumentů v informačních schránkách najdete v části "Ukládání dokumentů do informačních schránek".

  • Pro informační schránky můžete předem nastavit heslo. Heslo lze nastavit ve volbě „Nastavení schránky“ v nabídce Uživ. nástr. faxu. Podrobnosti o způsobu programování najdete v části „Nastavení schránky“.