Vynechat záhlaví
 

Osobní schránky

Uložením dokumentů do osobních schránek zabráníte tomu, aby je přečetli neoprávnění uživatelé.

Pokud určíte příjemce pro osobní schránku, příchozí dokumenty bude přesměrovány přímo určenému příjemci. Jako příjemce můžete zadat číslo faxu, cíl IP-Faxu, Internet faxu, e-mailu nebo složky.

Abyste mohli přijímat dokumenty do Osobní schránky, musíte odesílateli sdělit SUB kód naprogramovaný pro osobní schránku a požádat jej o odeslání dokumentu pomocí vysílání se SUB kódem s tímto konkrétním SUB kódem. Když zařízení přijme důvěrný dokument, rozsvítí se indikátor důvěrného souboru ().

Důležité

  • Pokud je hlavní spínač vypnut po dobu přibližně jedné hodiny, všechny dokumenty přijaté do osobních schránek budou smazány. V takovém případě bude vytištěno hlášení o výpadku napájení, s jehož pomocí můžete zkontrolovat, které dokumenty byly smazány. Viz „Vypnutí hlavního napájení v případě výpadku napájení”, Odstraňování problémů.

  • Dokumenty doručené zaregistrovaným příjemcům budou z osobních schránek smazány.

    Ilustrace osobní schránky

Upozornění

  • Pokud není přiřazen příjemce, můžete vytisknout přijaté dokumenty na tomto zařízení. Podrobnosti o metodě tisku najdete v části "Tisk dokumentů z osobní schránky".

  • Pokud je příjemcem cíl Internet faxu/e-mailu, je možné e-mail zašifrovat a přeposlat s digitálním podpisem. Zadat, zda se má použít šifrování a digitální podpis, můžete pomocí volby „Nastavení schránky“ v nabídce Uživ. nástr. faxu a pomocí aplikace Web Image Monitor. Podrobnosti o Nastavení schránky najdete v části „Nastavení schránky“.

  • Podrobnosti o Hlášení o důvěrném souboru najdete v části "Hlášení o důvěrném souboru".