Vynechat záhlaví
 

Žurnál

Tato část popisuje položky vytištěné v žurnálu.

Ilustrace žurnálu s číselnými popisky

  1. Datum tisku

    Zobrazí datum a čas vytištění hlášení.

  2. Naprogramovaná hlavička faxu

    Ukazuje jméno uživatele naprogramované pro tisk.

  3. Datum

    Ukazuje datum vysílání nebo příjmu.

  4. Čas

    Ukazuje čas zahájení vysílání nebo příjmu.

  5. Druhá strana

    • Faxoví příjemci

      Uvádí jméno (pro displej) naprogramované v zařízení na druhé straně.

      Ukazuje naprogramované číslo faxu, pokud nebylo naprogramováno jméno (pro zobrazení). Číslo faxu se nemusí zobrazit v závislosti na nastavení odesílatele.

      Jestliže nebylo v zařízení na druhé straně naprogramováno ani jméno ani faxové číslo, zobrazí se pro vysílání zadané faxové číslo nebo jméno naprogramované v seznamu příjemců.

    • Pro příjemce Internet-faxu/e-mailu

      V době přenosu se zobrazuje e-mailová adresa nebo jméno naprogramované v seznamu příjemců. V době příjmu se zobrazuje e-mailová adresa odesílatele.

      V době rozesílání po e-mail adresách nebo jménech příjemců se zobrazuje počet příjemců.

      Pokud odesíláte dokumenty z počítače na zařízení, zobrazí se "--LAN-Fax -->". Pokud chcete zkontrolovat, zda se dokumenty odeslaly příjemci, potvrďte stejné číslo souboru.

    • Příjemci IP-faxu

      Zobrazuje příjemce IP-faxů nebo jména naprogramovaná v seznamu příjemců. Na hlášení o příjmu jsou zobrazeny podrobnosti o příjemci faxu.

    • Pro cíle složek

      Zobrazí jméno naprogramované v seznamu příjemců.

  6. Komunikační režim

    • Vysílání a příjem faxů

      Po typu linky je zobrazeno "T" pro odchozí faxy nebo "R" pro příchozí faxy a režim komunikace je zobrazen pomocí písmen nebo symbolů. Pokud je nainstalována volitelná jednotka rozhraní G3, zobrazí se "G3-1", "G3-2" nebo "G3-3".

    • Pro vysílání a příjem Internet-faxů/e-mailů

      Po Obrázek žurnálu (značka e-mailu), „T“ pro odchozí e-mail nebo „R“ pro příchozí e-mail se zobrazí symbol komunikačního režimu. Dokumenty odeslané z cílů typu Internet Fax jsou přijaty v režimu Internet Fax, dokumenty odeslané z e-mailových cílů jsou přijaty jako e-mail k tisku. "Q" označuje odchozí e-maily, pro které je v položce "Režim vysílání" nastaveno Oznámení příjmu, zatímco "A" značí e-mail s oznámením příjmu.

    • Vysílání a příjem IP-faxů přes

      Po Obrázek žurnálu (značka IP-Faxu), „T“ pro odchozí faxy nebo „R“ pro příchozí faxy se zobrazí režim komunikace pomocí písmen nebo symbolů.

    • Pro cíle složek

      Po Obrázek žurnálu (značka složky) a „T“ pro odchozí faxy se zobrazí režim komunikace pomocí písmen nebo symbolů.

  7. Čas komunikace

    Ukazuje čas trvání vysílání nebo příjmu.

  8. Počet stránek

    Ukazuje počet odeslaných nebo přijatých stran.

  9. Výsledek komunikace

    Ukazuje výsledek vysílání nebo příjmu.

    OK: Všechny stránky byly v pořádku odeslány nebo přijaty. Pokud jste v položce "Režim vysílání" aktivovali Oznámení příjmu, zobrazí se potvrzení o Oznámení příjmu. Výsledky přijatých dokumentů, které byly směrovány mají na začátku "plus".

    --: Dokument Internet faxu nebo e-mailu byl odeslán na poštovní server naprogramovaný v zařízení. (To však neznamená, že byl e-mail doručen.) Při používání LAN-Faxu jsou zobrazeny výsledky komunikace z počítače na zařízení.

    E: Došlo k chybě komunikace.

    D: V průběhu komunikace došlo k přerušení napájení. Nebyly odeslány všechny faxové dokumenty.

  10. Uživatelské jméno

    Zobrazuje jméno odesílatele.

  11. Číslo souboru

    Ukazuje čísla souborů.

Upozornění

  • U příjmu Pošta k tisku je vždy ve sloupci s počtem stran vytištěno "P.1" a ve sloupci režimu komunikace je vždy vytištěno "S", které značí standardní rozlišení - bez ohledu na skutečný počet stran/rozlišení.

  • Informace zobrazené v položce “Druhá strana” ukazují buď faxové číslo nebo jméno registrované ve vlastním adresáři zařízení, anebo faxové číslo nebo jméno registrované v zařízené druhé strany v závislosti na nastavení priority. Ohledně podrobností o prioritě informačních položek v žurnálu kontaktujte prosím servisního zástupce.