Vynechat záhlaví
 

Přenášení přijatých dokumentů

Toto zařízení umožňuje přenos přijatých dokumentů pomocí SUB kódů.

Originály odeslané se SUB kódem, který odpovídá SUB kódu naprogramovanému jako Přenosová schránka, jsou přijaty a potom přeneseny k naprogramovanému adresátovi.

Důležité

  • Přenosové schránky a přijímací stanice musí být nastaveny tak, aby mohly přenášet přijaté dokumenty. Přenosové schránky lze naprogramovat v „Nastavení schránky“ v nabídce Uživ. nástr. faxu. Podrobnosti o způsobu programování najdete v části „Nastavení schránky“.

Upozornění

  • Pokud je příjemce zadaný v podobě e-mailové adresy, bude přijatý dokument směrován na daného příjemce jako e-mailová zpráva.

  • Pokud je příjemcem cíl Internet faxu/e-mailu, je možné e-mail zašifrovat a přeposlat s digitálním podpisem. Zadat, zda se má použít šifrování a digitální podpis, můžete pomocí volby „Nastavení schránky“ v nabídce Uživ. nástr. faxu a pomocí aplikace Web Image Monitor. Podrobnosti o volbě Nastavení schránky najdete v částech „Obecná nastavení“ a „Nastavení schránky“.

  • Výsledky přenosu nebudou žádající straně odeslány.

  • Lze provést vysílání dat přijatých z libovolného faxového zařízení bez ohledu na výrobce.

  • Nabídka Uživ. nástr. faxu obsahuje nastavení parametrů uživatele (přepínač 32, bit 0), které umožňuje zvolit prioritu pořadí pro alternativní cíle poslaných dokumentů. Když je tento parametr nastaven a určený příjemce je skupinový cíl, který obsahuje adresu nezaregistrovanou pro typ přenosu, je dokument přeposlán na alternativní cíl. Viz „Nastavení parametrů“.

Příbuzná témata

Hlášení o přenosu SUB kódu