Vynechat záhlaví
 

Tisk faxové hlavičky

Pokud je funkce Faxová hlavička zapnuta, na dokument příjemce se vytiskne uložený název.

V některých případech si můžete přát, aby příjemce zprávy obdržel neoznačenou kopii originálu. V takovém případě funkci Faxová hlavička vypněte.

Můžete uložit dvě faxová záhlaví; "První název" a "Druhý název".

Jestliže např. uložíte do jedné položky jméno oddělení a do druhé jméno organizace, první označení lze použít při odesílání interních faxů a druhé při odesílání externích faxů.

1Vložte originál, a pak vyberte požadované nastavení skenování.

2Stiskněte [Režim vysílání].

Ilustrace displeje ovládacího panelu

3Vyberte [Nastavení doplňků].

4Ujistěte se, že je položka [Tisk fax. hlavičky] zvýrazněna.

Ilustrace displeje ovládacího panelu

Chcete-li funkci Tisk faxové hlavičky zrušit, stisknutím [Tisk fax. hlavičky] zrušte zvýraznění.

5Stiskněte dvakrát [OK].

6Zadejte příjemce a poté stiskněte tlačítko [Start].

Upozornění

  • Názvy faxových hlaviček můžete naprogramovat pomocí funkce Informace o programování faxu v nabídce Uživ. nástr. faxu. Podrobnosti o způsobu programování najdete v části „Registrace informací faxu“.

  • Můžete si zvolit, zda se má vytisknout datum, jméno v hlavičce faxu, číslo souboru nebo číslo stránky, když změníte příslušné Uživatelské parametry (přepínač 8, bit 3, 2, 1, 0) v nabídce Uživ. nástr. faxu. Viz „Nastavení parametrů“.

  • Pokud jste použili pro zadání příjemce číselná tlačítka, na papíru příjemce bude vytištěn první název hlavičky. Chcete-li tisknout druhý název hlavičky, kontaktujte zástupce servisu.

  • Operace této funkce můžete naprogramovat na některou z Kláves pro rychlé ovládání. Použití Klávesy pro rychlé ovládání vám umožní vynechat kroky 2, 3 a 5. Podrobnosti o Klávese pro rychlé ovládání viz „Obecná nastavení“.