Vynechat záhlaví
 

Kopírování na obálky ze zásobníku papíru malého formátu

Zásobník papíru malého formátu umožňuje kopírování na papír formátu A4 nebo menší formáty i na kancelářské potřeby, jako jsou obálky.

Tato část popisuje způsob kopírování na obálky ze zásobníku papíru malého formátu.

Důležité

  • Zadejte dopředu formát a typ papíru v části Nastavení zásobníku papíru v Nástrojích uživatele. Jako typ papíru zvolte [Obálka]. Podrobnosti najdete v Referenční příručce pro síť a systémová nastavení.

  • Postup vkládání obálek do zásobníku papíru na malý formát najdete v příručce Informace o zařízení.

  • Samolepicí obálky před vložením důkladně prolistujte. Zabráníte tak jejich slepení. Pokud se k sobě lepí i po prolistování, vkládejte je jednu po druhé. Mějte na paměti, že některé typy obálek nelze v tomto zařízení použít.

  • Podrobnosti o podporovaných typech obálek naleznete v příručce Informace o zařízení.

  • Funkci oboustranného kopírování nelze s obálkami použít. Je-li vybrána možnost [1stranný 2stranný], nastavení zrušte.

Orientace obálky

Tato část vysvětluje způsob vkládání obálek podle orientace.

Pokud obálky vkládáte v orientaci na šířku (Na šířku), vložte je tak, že budou tiskovou stranou nahoru, jejich chlopně budou zavřené a budou směřovat k přední části zařízení.

Pokud obálky vkládáte v orientaci na výšku (Na šířku), vložte je tak, že budou tiskovou stranou nahoru, jejich chlopně budou otevřené a budou směřovat pryč od směru zavádění papíru.

Ilustrace orientace obálky

Ilustrace ukazuje orientaci obálek zavedených v zásobníku papíru malého formátu.

1Vyberte zásobník papíru malého formátu.

2Vložte originály a stiskněte tlačítko [Start].

Upozornění

  • Obálky lze zavést také do bočního zásobníku. Pokud jde o postup kopírování na obálky z bočního zásobníku, viz část "Kopírování na obálky z bočního zásobníku".

  • Pokud chcete kopírovat na obálky 41/8 × 91/2Na výšku nebo C5Na výšku, vložte je do bočního zásobníku nebo do zásobníku papíru. Podrobnosti o tom, které zásobníky lze použít pro obálky, viz příručku Informace o zařízení.