Bestandsstatus

In dit hoofdstuk worden weergegeven items uitgelegd. Tevens wordt uitgelegd hoe u de Bestandsstatus kunt weergeven.

Gebruik het scherm Bestandsstatus om de e-mailverzending, verzenden via scan-to-folder en de bezorgingsresultaten te controleren.

Druk op de toets [Taakinformatie] om de bestandsstatus weer te geven.

Bestandsstatus

Genummerde oproepafbeelding schermafbeelding bedieningspaneel

1. Datum / Tijd

Geeft de datum en de tijd weer waarop het apparaat een verzendverzoek heeft verstuurd of de datum en tijd waarop "Pijl-rechtsDone", "Pijl-rechtsFout" of "Pijl-rechtsGeann. was bevestigd.

2. Bestemming

De bestemming wordt weergegeven met het pictogram van de verzendingsfunctie (e-mail, scan-to-folder of bezorgingsfunctie).

Wanneer u meerdere bestemmingen hebt geselecteerd, wordt de eerste geselecteerde bestemming weergegeven. Andere bestemmingen worden getoond als "+ X" (X geeft het aantal bestemmingen aan.) wanneer bestanden via e-mail worden verzonden of worden bezorgd.

3. Aantal gescande pagina's

Toont het aantal gescande pagina's.

4. Status

Een van de volgende verzendstatussen wordt weergegeven: "Pijl-rechtsDone", "Pijl-rechtsVerstuur", "Pijl-rechtsWachten", "Pijl-rechtsFout" of "Pijl-rechtsGeannul.".

5. [Afdrukken]

Als u hierop drukt, worden de verzendresultaten afgedrukt.

Opmerking

• Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen worden sommige verzendresultaten niet in Bestandsstatus getoond.