Scannerhandleiding

Lees dit eerst
Het versturen van een scanbestand per e-mail

U kunt scanbestanden als bijlage bij e-mails voegen en deze via bijvoorbeeld het LAN en het Internet verzenden.

Scanbestanden naar mappen verzenden

Met behulp van de scan-to-folderfunctie kunt u scanbestanden over het netwerk naar gedeelde mappen, mappen op FTP-servers of NetWare-mappen versturen.

Scanbestanden verzenden met WSD

Als uw computer een besturingssysteem heeft dat WSD-compatibel is, zoals Windows Vista, kunt u scanbestanden naar de computer of scanverzoeken naar dit apparaat versturen vanaf de computer door de computer op het netwerk aan te sluiten.

Scanbestanden opslaan op een verwijderbaar geheugen

Met de scanfunctie kunt u scanbestanden op een verwijderbaar geheugenapparaat opslaan.

Scanbestanden bezorgen

Met behulp van de ScanRouter leveringssoftware kunt u op verschillende manieren scanbestanden bezorgen die door het apparaat gemaakt zijn.

Originelen scannen met de TWAIN-compatibele netwerkscanner

Met het TWAIN-stuurprogramma kunt u vanaf een clientcomputer via het netwerk originelen op het apparaat scannen.

Verschillende scannerinstellingen

In dit hoofdstuk worden verschillende scannerinstellingen beschreven.

Scannereigenschappen

In dit hoofdstuk worden de gebruikersinstellingen in het menu Scannereigenschappen beschreven.

Appendix