Netwerkbezorgingsfunctie

De volgende tabel bevat de waarden voor het instellen van opties voor de netwerkbezorgingsscanner-functie.

Waarden van instellingen voor netwerkbezorging

Optie

Maximum waarde

Opmerkingen

Aantal tekens onderwerpregel

128 alfanumerieke tekens

Aantal tekens e-mailadres

128 alfanumerieke tekens

-

Aantal adressen dat u gelijktijdig kunt opgeven

100 adressen

U kunt 50 bestemmingen opgeven via rechtstreekse invoer, inclusief LDAP-zoekopdrachten. Selecteer de overige 50 bestemmingen via geregistreerde adressen.

Het maximum aantal bestemmingen dat u kunt opgeven, is afhankelijk van de ScanRouter-bezorgingssoftware die u gebruikt. Zie de handleidingen bij de ScanRouter-bezorgingssoftware voor meer informatie.

Verzendbare bestandsgrootte

31.875 MB per bestand