Bestemmingslijstinstellingen

In deze paragraaf worden de gebruikersinstellingen in het menu bestemmingslijstinstellingen onder scannereigenschappen beschreven.

Selecteer de standaard instellingen voor de weergaveprioriteit en de titels voor de bestemmingslijst van e-mail- en bezorgingsserver.

Standaard instellingen worden in een vet lettertype weergegeven.

Prioriteit bestemmingslijst 1

Selecteer een bestemmingslijst die moet worden weergegeven als het apparaat zich in de uitgangstoestand bevindt.

• E-mail / Map

• Bezorgingsserver

• WSD

Server bestemmingslijst bijwerken

Gewoonlijk wordt de bestemmingslijst van de bezorgingsserver automatisch bijgewerkt. Met deze functie kan op elk moment handmatig worden bijgewerkt.

Om de bestemmingslijst van de bezorgingsserver bij te werken, selecteert u [Server bestem.lijst bijw.] en drukt u vervolgens op de toets [OK].

Prioriteit bestemmingslijst 2

In het adresboek van het appraat selecteert u welk adresboek standaard wordt weergegeven.

Deze functie wordt ingeschakeld wanneer [E-mail/Map] geselecteerd is onder [Prior. Bestem.lijst 1].

• E-mailadres

• Map