Scaninstellingen

In deze paragraaf worden gebruikersinstellingen beschreven in het menu scaninstellingen onder scannereigenschappen.

Standaardinstellingen worden in een vet lettertype weergegeven.

Standaard scaninstellingen

Er kunnen verschillende basisinstellingen (resolutie en scanformaat) worden ingesteld. U kunt de scaninstellingen registreren op dezelfde manier waarop u ze opgeeft. Voor meer informatie raadpleegt u "Verzendopties opgeven".

• Resolutie

• 100 dpi

• 200 dpi

• 300 dpi

• 400 dpi

• 600 dpi

• Scanformaat

• Papierformaat voor instelling

A4, A5, A5, B5 JIS, 81/2×14, 81/2×13, 81/2×11, 51/2×81/2, 51/2×81/2, [Ang.fr.]

De instelling voor aangepast papierformaat is als volgt: verticaal: 139,0 tot 216,0 mm

(5,5 tot 8,5 inch), horizontaal: 139,0 tot 356,0 mm (5,5 tot 14,0 inch)

Origineelinstelling

Deze instelling is alleen beschikbaar wanneer u de optionele ARDF hebt geïnstalleerd.

Stel de standaard instelling in wanneer de originelen een- of tweezijdig zijn en indien tweezijdig, het verband tussen beide zijden. Wanneer de originelen altijd hetzelfde zijn, stelt u dit als de standaard instelling in om de bediening te vergemakkelijken.

• 1-zijdig origineel

• 2-zijdig orig.(B/B Schermafbeelding bedieningspaneel)

• 2-zijdig orig.(B/O Schermafbeelding bedieningspaneel)

Prioriteit orig.invoerrichting

Selecteer de standaard instelling voor de Orig. invoerrichting. Wanneer originelen altijd op dezelfde manier worden geplaatst, selecteert u die invoerrichting als de standaard instelling om de bediening te vereenvoudigen.

Origineel type instelling

Voer deze instellingen in conform het papiertype van het origineel.

Instellingen die hier worden ingevoerd, worden toegewezen aan de toetsen [Kleur/Z&W] en [Origineeltype] van de scannerfunctie.

• Type 1 (Kleur:Tekst)

• Kleur:Tekst/Foto

• Kleur: Glanzende foto

• Type 2 (Kleur:Foto)

• Kleur:Tekst/Foto

• Kleur: Glanzende foto

• Type 3 (Z&W:Tekst)

• Tekst/Zeer fijn

• Tekst

• Tekst/Foto

• Foto

• Grijstint

• Type 4 (Z&W:Foto)

• Tekst/Zeer fijn

• Tekst

• Tekst/Foto

• Foto

• Grijstint

A.C.S-gevoeligheid

Geef op of originelen in kleuren- of z&w-modus moeten worden gescand.

• Kleur-prioriteit

• Z&W-prioriteit

Blanco pagina detecteren

Gebruik de functie blanco pagina detecteren om te voorkomen dat blanco pagina's worden gescand.

Wanneer de eerste pagina van de originelen blanco is, geeft het apparaat een pieptoon om u te waarschuwen dat u wellicht blanco originelen hebt geplaatst.

• Aan

• Uit

Wanneer de functie blanco pagina detecteren is ingesteld op [Aan] kan de buitenste 1 mm van de rand van een origineel niet worden gescand.

Blanco pagina's van originelen met aangepaste formaten kunnen niet worden gedetecteerd.

Deze functie is alleen beschikbaar voor het scannen vanuit de ADF.

Het apparaat kan geen blanco pagina detectie uitvoeren op de tweede of daaropvolgende pagina's van een origineel.