Gebruikersinstellingen wijzigen

In deze paragraaf wordt beschreven hoe de instellingen van gebruikersinstellingen kunnen worden gewijzigd.

Belangrijk

• Als Beheerderverificatiebeheer is opgegeven, neem dan contact op met uw beheerder.

1Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Illustratie Gebruikersinstellingen/Teller

2Selecteer [Scannereigenschappen] en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer het item met behulp van de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de toets [OK].

4Wijzig de instellingen door de instructies op het scherm te volgen en druk vervolgens op de toets [OK].

Opmerking

• Druk op de toets [Escape] om terug te keren naar het vorige scherm.

• Om de gemaakte wijzigingen te annuleren en terug te keren naar het vorige scherm, drukt u op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].