Origineeltype selecteren

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe een origineeltype moet worden geselecteerd.

Selecteer een orgineeltype met behulp van de toets [Kleurenscan] in combinatie met de toets [Origineel].

Geef de details van het geselecteerde origineeltype op met behulp van [Origineel type instelling] onder [Scannereigenschappen]. Voor meer informatie over [Origineel type instelling] raadpleegt u "Scannereigenschappen".

In de onderstaande tabel worden de toetscombinaties [Kleurenscan] en [Origineel] en hun relatie met [Origineel type instelling] uitgelegd.

De standaardinstellingen worden vetjes weergegeven.

Een origineeltype selecteren

Toets [Kleurenscan]

Toets [Origineel]

[Origineel type instelling]

Aan

Tekst

Type 1(Kleur:Tekst)

• Kleur:Tekst/Foto

• Kleur: Glanzende foto

Aan

Foto

Type 2(Kleur:Foto)

• Kleur:Tekst/Foto

• Kleur: Glanzende foto

Uit

Tekst

Type 3(Z&W:Tekst)

• Tekst/Zeer fijn

• Tekst

• Tekst/Foto

• Foto

• Grijstint

Uit

Foto

Type 4(Z&W:Foto)

• Tekst/Zeer fijn

• Tekst

• Tekst/Foto

• Foto

• Grijstint

1Druk op de toets [Kleurenscan] om tussen aan en uit te schakelen.

De toets [Kleurenscan] is ingeschakeld wanneer het indicatielampje brandt en uitgeschakeld wanneer het indicatielampje gedoofd is.

2Druk op de toets [Origineel] om tekst of foto te selecteren.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Het indicatielampje van het geselecteerde origineeltype gaat branden.

Opmerking

• Om originelen in grijswaarden te scannen, moet u eerst [Scannereigenschappen], [Origineel type] selecteren, vervolgens [Type 3(Z&W:Tekst)] of [Type 4(Z&W:Foto)] en daarna [Grijswaarden]. Om vervolgens uw originelen in grijswaarden te kunnen scannen, selecteert u het origineeltype dat u hebt ingesteld op [Grijswaarden]. Voor meer informatie over [Origineel type] raadpleegt u "Scannereigenschappen".

• Wanneer afbeeldingen die in grijswaarden gescand zijn niet duidelijk genoeg zijn, kunt u ze opnieuw scannen door [Type 1(Kleur:Tekst)] of [Type 2(Kleur:Foto)] te selecteren.