Bestandstype

In deze paragraaf wordt de procedure voor het selecteren van een bestandstype uitgelegd.

Belangrijk

• Om bestanden te bezorgen, stelt u het bestandstype in met behulp van de bezorgingsservercomputer. Voor meer informatie raadpleegt u de handleidingen die bij de Scanrouter-bezorgingssoftware zijn geleverd.

Bestandstypen kunnen worden opgegeven bij het verzenden van bestanden per e-mail of via scan-to-folder, bij het verzenden van opgeslagen bestanden per e-mail of via scan-to-folder en bij het opslaan van bestanden op een verwijderbaar geheugen.

U kunt een van de volgende bestandstypen selecteren:

1Druk op [Opties].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Druk op de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om [Bestandstype] te selecteren en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om het bestandstype te selecteren en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

"Geprogrammeerd" wordt weergegeven en het scherm verzendopties verschijnt.

4Druk op de toets [Escape].