Origineelinstelling

In deze paragraaf worden de instellingen voor het scannen van een- en tweezijdige originelen uitgelegd.

Deze functie is alleen beschikbaar als de ARDF geïnstalleerd is.

1Druk op [Opties].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Druk op de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om [Origineelinstelling] te selecteren en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer [1-zijdig origineel] om eenzijdige originelen te scannen en druk vervolgens op de toets [OK]. Selecteer [2-zijdig orig.(B/B)Schermafbeelding bedieningspaneel] of [2-zijdig orig.(B/O)Schermafbeelding bedieningspaneel] om tweezijdige originelen te scannen en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

In de onderstaande tabel wordt het verband tussen de openingsrichting van de pagina en de selectietoets van het bedieningspaneel uitgelegd.

Richting pagina-opening

Richting pagina-opening

Toets van het bedieningspaneel

Afbeelding van de bindrichting

2-zijdig orig.(B/BSchermafbeelding bedieningspaneel)

Afbeelding van de bindrichting

2-zijdig orig.(B/OSchermafbeelding bedieningspaneel)

"Geprogrammeerd" wordt weergegeven en vervolgens verschijnt het scherm verzendopties.

4Druk op de toets [Escape].