Resolutie

Resolutie selecteren voor het scannen van originelen.

Selecteer [100 dpi], [200 dpi], [300 dpi], [400 dpi], of [600 dpi] als scanresolutie.

1Druk op [Opties].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Druk op de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om [Resolutie] te selecteren en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer een resolutie en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

"Geprogrammeerd" wordt weergegeven en vervolgens verschijnt het scherm verzendopties.

4Druk op de toets [Escape].

Opmerking

• Het beeldcompressieniveau kan de maximum afbeeldingsgrootte beperken.