De netwerkinstellingen configureren in [Systeeminstellingen]

Configureer de netwerkinstellingen in [Systeeminstellingen] in overeenstemming met uw omgeving en het verwachte gebruik van het apparaat.

In de volgende procedure wordt het aansluiten van deze machine op een IPv4-netwerk met behulp van een Ethernetkabel toegelicht.

De instellingen die u moet configureren variëren afhankelijk van uw besturingsomgeving. Zie de handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen voor meer informatie over netwerkinstellingen en configuratieprocedures.

1Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller], selecteer [Systeeminstellingen] en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Het scherm Systeeminstellingen wordt nu weergegeven.

2Selecteer [Instell. interface] en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer [Netwerk] en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Selecteer [Apparaat IPv4 adres] om het IPv4-adres van het apparaat op te geven en druk op de toets [OK].

Om een statisch IPv4-adres voor dit apparaat op te geven, selecteert u [Specificeer] en drukt u vervolgens op de linker selectietoets om [IP-adres] te selecteren. Voer het IP-adres in met behulp van de cijfertoetsen en druk vervolgens op de toets [OK].

Om voor dit apparaat automatisch een IPv4-adres te verkrijgen van een DHCP-server, selecteert u [Autom. verkrijgen (DHCP)] en drukt u vervolgens op de toets [OK].

5Selecteer [IPv4 Gateway-adres] en druk vervolgens op de toets [OK].

6Selecteer [Actief protocol], selecteer [IPv4] en selecteer vervolgens [Actief]. Druk vervolgens op de toets [OK].

Opmerking

• Als een uitgebreide draadloze LAN-kaart (optioneel) geïnstalleerd is, drukt u op [Type LAN] op het tabblad [Instell. Interface], vervolgens drukt u op [Ethernet] om de netwerkinstellingen te configureren.