Een registratienummer gebruiken om een afzendernaam op te geven

Selecteer de afzender met behulp van de registratienummers die door afzenders zijn opgegeven in het adresboek van het apparaat.

1Druk op [Opties].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Selecteer [Naam afzender] en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op de toets [Zoek bestemming].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

De afbeelding is een voorbeeld. De werkelijke weergave kan anders zijn.

4Druk op de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om [Zoek op registratienr.] te selecteren en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Met behulp van de cijfertoetsen voert u het driecijferige nummer dat aan de afzender is toegewezen en vervolgens drukt u op de toets [OK].

Voorbeeld: om 001 in te voeren

Druk op de toets [1] en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

6Druk op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

7Druk op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

"Geprogrammeerd" wordt weergegeven en vervolgens verschijnt het scherm verzendopties.