Een registratienummer gebruiken om een bestemming te selecteren

Selecteer een bestemming door het betreffende korte ID-nummer in te voeren (geregistreerd met behulp van de ScanRouter-bezorgingssoftware). Zie de handleidingen bij de ScanRouter-bezorgingssoftware voor meer informatie over het instellen van korte ID's.

1Druk op de toets [Zoek bestemming].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

De afbeelding is een voorbeeld. De werkelijke weergave kan anders zijn.

2Druk op de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om [Zoek op registratienr.] te selecteren en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Met behulp van de cijfertoetsen voert u het driecijferige registratienummer in dat aan de bestemming is toegewezen en vervolgens drukt u op de toets [OK].

Voorbeeld: om 003 in te voeren

Druk op de toets [3] en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Druk op de toets [OK].