Een scanprofiel wijzigen

Gebruik de volgende procedure om een scanprofiel te wijzigen.

Als het apparaat voor het eerst op een computer wordt geregistreerd, wordt automatisch een profiel aangemaakt. Met de volgende procedure kunt u dit profiel op de computer wijzigen.

1In het menu [Start] klikt u op [Configuratiescherm].

Het configuratiescherm verschijnt.

2Klik op [Hardware en geluid] en klik vervolgens op [Scanner en camera's].

Het dialoogvenster [Scanner en camera's] verschijnt.

3Selecteer dit apparaat en klik vervolgens op [Scanprofielen].

Het venster [Scanprofielen] verschijnt.

4Selecteer een profiel en klik vervolgens op [Bewerken].

Het dialoogvenster met het gewijzigde profiel verschijnt.

5Configureer de benodigde instellingen.

Voor details raadpleegt u "Items en instellingen scanprofiel".

6Klik op [Profiel opslaan].

De gewijzigde scaninstellingen worden als profiel opgeslagen.

Opmerking

• Wanneer een profiel niet in het dialoogvenster [Scanner en camera's] verschijnt, is het bijbehorende apparaat wellicht uitgeschakeld of de vereiste WSD-scannerinstellingen zijn wellicht niet opgegeven. Voor meer informatie over WSD-scannerinstellingen, zie "Voorbereiding voor het versturen van bestanden met behulp van WSD".

• Als een profiel niet voorkomt in het dialoogvenster [Scanprofiel], maakt u het profiel aan als een nieuw profiel. Voor meer details zie "Een nieuw scanprofiel aanmaken".

• U kunt meerdere profielen aanmaken.