Een bestemmingsclientcomputer zoeken

Ga als volgt te werk om een client-computer voor de bestemming te zoeken en te selecteren.

1Druk op de toets [Zoek bestemming].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

De afbeelding is een voorbeeld. De werkelijke weergave kan anders zijn.

2Druk op [Zoekopdr.:Naam 1] en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Voer een deel van de bestemmingsnaam in.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Druk op de toets [OK].

5Selecteer een zoekcriterium en druk op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Schermafbeelding bedieningspaneel verschijnt aan de linkerkant van de opgegeven instelling.

U kunt een zoekactie ook verfijnen door meerdere zoekvoorwaarden in te stellen.

6Druk op [Zoeken].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Bestemmingen die aan de zoekvoorwaarden voldoen, worden weergegeven.

7Druk op de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om de bestemming te selecteren en druk vervolgens op de toets [Pijl-rechts].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Het selectievakje links van de geselecteerde bestemming is aangevinkt.

8Druk op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Opmerking

• U kunt de criteria selecteren uit de volgende lijst:

• [Insluiten]: er wordt gezocht naar namen die een of meerdere van de ingevoerde tekens bevatten.

Als u bijvoorbeeld wilt zoeken naar "ABC", typt u "A", "B" of "C".

• [Uitsluiten]: er wordt gezocht naar namen die een of meerdere ingevoerde tekens niet bevatten.

Als u bijvoorbeeld wilt zoeken naar "ABC", typt u "D".

• [Eerste woord]: er wordt gezocht naar de namen die beginnen met een of meerdere van de ingevoerde tekens.

Als u bijvoorbeeld wilt zoeken naar "ABC", typt u "A".

• [Ltste woord]: er wordt gezocht naar de namen die eindigen met een of meerdere van de ingevoerde tekens.

Als u bijvoorbeeld wilt zoeken naar "ABC", typt u "C".

• [Exacte overeenkomst]: er wordt gezocht naar de namen die corresponderen met (een) ingevoerd(e) teken(s).

Als u bijvoorbeeld wilt zoeken naar "ABC", typt u "ABC".