Voor u scanbestanden met WSD verzendt

In deze paragraaf worden de voorbereidingen en procedures voor het gebruik van WSD uitgelegd.

Dit apparaat biedt de volgende twee manieren om met WSD te scannen:

Belangrijk

• Deze functie is enkel beschikbaar als uw computer onder een WSD-compatibel besturingssysteem draait zoals Windows Vista. Controleer de instellingen van uw computer voordat u de WSD-scanner gebruikt.

• De voorbeeldbeschrijvingen in deze handleiding zijn gebaseerd op Windows Vista Ultimate.

• Wanneer u de persoonlijke verificatiefunctie of de gebruikerscodeverificatie wilt configureren, wordt de WSD-scanfunctie automatisch uitgeschakeld. Om scannen via WSD opnieuw uit te voeren, moet u de WSD-scanfunctie inschakelen. Voor meer informatie over het inschakelen van deze functie raadpleegt u "WSD inschakelen met behulp van Web Image Monitor".