Het pad naar de geselecteerde bestemming in het adresboek registreren

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe mappaden kunnen worden geregistreerd die u handmatig heeft ingevoerd, of die u heeft opgegeven door op het netwerk naar het adresboek van het apparaat te bladeren.

1Druk op de toets [Controleer bestemming].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

De afbeelding is een voorbeeld. De werkelijke weergave kan anders zijn.

2Druk op de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om de bestemming weer te geven die u wilt registreren en druk op [Program.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Voer de naam in en druk op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Druk op [Details] and [Reg.nr.] om de registratie op te geven. Nadat u alle instellingen hebt ingevoerd, drukt u op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Opmerking

• Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen wordt [Program.] wellicht niet weergegeven. In een dergelijk geval kunt u de registratie niet voltooien. Voor mer informatie neemt u contact op met uw beheerder.