Pad opgeven met behulp van bladeren in de NetWare-server

Het pad naar een bestemming in een NDS-structuur opgeven door te bladeren in een NDS-structuur of op een NetWare Bindery server.

1Druk op [Best.:].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Selecteer [NCP] en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer het verbindingstype en druk vervolgens op de toets [OK].

Selecteer [NDS] om een map in de NDS-structuur op te geven. Selecteer [Bindery] om een map op te geven in de NetWare Bindery-server.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Druk op [Blader Netwerk] en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Er wordt een lijst met NetWare Bindery-servers of NDS-structuren in het netwerk weergegeven.

5Selecteer de NDS-structuur of de NetWare Bindery-server die de noodzakelijke bestemmingsmap bevat en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Er verschijnt een lijst met NDS-contexten of NetWare Bindery-servervolumes.

6Er verschijnt een log-inscherm wanneer verificatie vereist is. Voer een gebruikersnaam en wachtwoord in en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

7Selecteer een context of volume met de noodzakelijke bestemmingsmap en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Er wordt een lijst met bestemmingsmappen weergegeven.

8Selecteer de bestemmingsmap en druk vervolgens op [Toep.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

9Het pad naar de geselecteerde map wordt weergegeven. Controleer of het pad correct is en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

10De bestemming wordt weergegeven. Controleer of de bestemming correct is en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Opmerking

• Als u het protocol wijzigt nadat u het pad, de gebruikersnaam of het wachtwoord heeft ingevoerd, verschijnt er een bevestigingsbericht.

• Alleen de mappen waarvoor u de leesrechten heeft, worden weergegeven.

• Als de taal die voor de NDS-structuur of de NetWare-server wordt gebruikt afwijkt van de taal die op het apparaat wordt gebruikt, kunnen de bestandsnamen in de NDS-structuur of de NetWare Bindery server er verwarrend uitzien.

• Als verificatie nodig is voor de geselecteerde NDS-structuur of NetWare Bindery server, wordt een inlogscherm weergegeven. Voer een gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen op de NDS-structuur of NetWare Bindery server. Voer een gebruikersnaam in en vervolgens de naam van de context die het gebruikersobject bevat als u inlogt op de NDS-structuur. Als de gebruikersnaam "gebruiker" is en de naam van de Context "context", wordt de gebruikersnaam "gebruiker.context".

• Het is mogelijk dat het apparaat het bestand niet kan versturen als u geen schrijfrechten heeft voor de map of als er onvoldoende ruimte beschikbaar is op de harde schijf.

• U kunt het pad naar de bestemming in het adresboek van het apparaat registreren. Zie "Het pad naar de geselecteerde bestemming in het adresboek registreren" voor meer informatie.